Sabine van Nistelrooij

Audiovisueel partner

Nieuwenhuis Audiovisueel is er voor alle organisaties die op zoek zijn naar audiovisuele oplossingen. Groot en klein.

De technische productie van een congres, bedrijfsfeest of (relatie)evenement bijvoorbeeld. Of kantoren, winkels en magazijnen voorzien van tijdelijke of nieuwe geluidsinstallaties en videoschermen. Een gebouw, ruimte of kunstwerk uitlichten. Techniek voor een bijeenkomst. Samen het programma, format en de setting bedenken. Een herdenking vastleggen, livestream, videoproductie of registratie verzorgen.

Binnen, buiten, waar dan ook. Wij zetten ons in voor een sterk resultaat.

Wat kunnen we betekenen?

Op allerlei manieren kunnen we iets voor je betekenen.
Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar:

Daarvoor hebben we alle benodigde expertise en apparatuur paraat. Onder andere op het gebied van licht, geluid, beeld, video, rigging en aankleding.

Staat dat wat je zoekt er niet bij? Bel of mail gerust, dan helpen we je graag verder!

Vooruitstrevend sinds 1926

Al sinds 1926 zijn wij de audiovisuele partner uit Apeldoorn voor heel veel organisaties. In alle soorten en maten: bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen, evenementenbureaus, hotels, congrescentra, stichtingen en theaters.
Voor grote en kleine producties, verhuur en installatie.

Partner achter de schermen

Betrouwbare partner achter de schermen. Letterlijk en figuurlijk. We staan voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Op alle vlakken van audiovisuele techniek: beeld, video, licht, geluid, rigging en aankleding. Dat doen we met een sterk team en met merken en materialen van hoge kwaliteit.

Je komt ons dagelijks – meestal ongemerkt – op allerlei plekken tegen. Want iedere dag weer, werken we met meerdere teams op verschillende locaties. In heel Nederland, maar voornamelijk in Gelderland en Overijssel.