Naast de onlangs gerealiseerde verbouwing waarmee ons magazijn ruim verdubbelde en de vernieuwing van een deel van ons wagenpark zijn er de afgelopen periode diverse nieuwe investeringen gedaan en werd de nodige apparatuur vervangen. Een overzicht:

– In verband met de 4G veiling voor telecomproviders zijn al onze Sennheiser zendermicrofoons vervangen of omgebouwd naar de nieuwe frequenties welke per 1 januari 2014 in gebruik zijn.

– Onze 3 camera compactregie is de afgelopen periode volledig geupgrade naar HD. Alle oude SD componenten zijn vervangen, zo zijn er nieuwe Sony D70 camera’s aangeschaft, is er een nieuwe ForA digitale schakeltafel geinstalleerd en zijn alle beeldbuis monitoren vervangen door SDI monitoren of multiviewers. Het audio wordt vanaf nu verwerkt door een digitale Soundcraft mengtafel en de opnames zijn dubbel uitgevoerd en worden direct naar harde schijven gemaakt door middel van 2 AJA KiPro’s. Grote voordeel hiervan is dat het materiaal direct beschikbaar is om eventueel gemonteerd of nabewerkt te worden.

Inmiddels is de set diverse keren ingezet voor zowel live weergave als opname en registratie. De beeldkwaliteit is subliem en kan zich meten met het hoge broadcast niveau waardoor de set in alle segmenten inzetbaar is

– Voor de grotere evenementen, optredens en shows is er geinvesteerd in een Nexo PS15 audioset. Deze set is geschikt om middelgrote tot grote optredens van geluid te voorzien en bevat naast 2 Nexo PS15 tops ook 2 Nexo LS18 subluidsprekers en een bijbehorende Nexo systeemversterker.

– Afgelopen periode zijn alle flatscreen monitoren vervangen door nieuwe Samsung LED monitoren. Zo zijn er nieuwe DE40”, DE55” en ME65” en zelfs ME75” monitoren aangeschaft. Omdat alle monitoren van dezelfde serie zijn kunnen deze door elkaar worden toegepast en hebben allen hetzelfde uiterlijk.

Alle monitoren zijn in aantallen beschikbaar en worden standaard geleverd inclusief flightcase en Audipack design statief. Deze statieven kunnen extra hoog worden geplaatst zodat de schermen altijd boven uw gasten uit kunnen komen.

– Ook nieuw in de verhuur zijn diverse Prolyte podiumdelen. Hiermee is het mogelijk om voor alle evenementen en optredens poda te leveren in verschillende hoogtes. De podia kunnen worden uitgerust van trappen, vloerbedekking en afrok.