Tijdens de dag van de zorg 2014 heeft het Deventer Ziekenhuis ervoor gekozen om belangstellenden een uniek kijkje in de OK te geven voor een operatie live uit te zenden.

Organisatiebureau LiveGigs heeft ons gevraagd deze productie te realiseren. Binnen 1 week is de gehele en zeer complexe productie bedacht, opgezet en voorbereid. Uiteindelijk hebben ruim 900 bezoekers middels een groot scherm in de Deventer Schouwburg en nog een 100 personen via een live verbinding de operatie kunnen volgen. We hebben hiervoor onder andere een groot HD projectiesysteem, HD camera-regie, diverse audio- en lichttechniek, livestream en een montageteam ingezet. Ook de voltallige crew, bestaande uit ruim 10 personen, werd door ons geleverd en aangestuurd.

Eindresultaat was een zeer geslaagde productie waarbij de mysterieuze wereld achter de OK deuren voor de belangstellenden een stuk duidelijks is geworden.