Huur               

Wanneer u een bijeenkomst organiseert en tijdelijk audiovisuele apparatuur nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

We leveren en verhuren apparatuur voor alle soorten bijeenkomsten, van uitvaartdienst tot bedrijfsfeest en van complete AV installaties voor grote congressen tot losse projector of microfoon.

Door ons zeer uitgebreide assortiment zijn we in staat voor elke aanvraag passende apparatuur te leveren, eventueel gelijktijdig op meerdere locaties.
De omvang van uw evenement maakt niet uit, bij ons huurt u eenvoudig losse apparatuur of zeer hoogwaardige en complexe AV installaties voor uw bijeenkomst waarbij u honderden gasten of meer verwacht.

We verhuren alle mogelijke (technische) materialen welke nodig zijn om uw congres of bijeenkomst te organiseren. Denk hierbij aan projectoren, beeldschermen, LED walls, projectieschermen, geluidsinstallaties, microfoons, discussiesystemen, videoswitchers en randapparatuur, camera’s en camerasets (compactregie’s), verlichting, trussing en rigging, etc. Ook voor podia, AV meubilair, pipe & drape en textieloplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Veel van onze apparatuur is uiteraard buiten inzetbaar.

Bij ons is het vanzelfsprekend dat de apparatuur uitvoerig getest is, schoon en schadevrij verpakt is en niet overbodig ruimte in beslag neemt.

Uiteraard kan de apparatuur bij u worden bezorgt en opgehaald. Hiermee bent u ervan verzekerd dat alles correct wordt vervoerd en afgesteld. Eventueel kan de technicus gedurende de bijeenkomst aanwezig blijven en de apparatuur voor u bedienen.

Het is ook mogelijk om de gehuurde apparatuur af te halen en terug te brengen, zelfs buiten kantoortijden, ‘s avonds of in het weekend. Daarnaast zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar zodat we altijd extra uitleg kunnen geven over de apparatuur en eventuele storingen kunnen oplossen.

Onze verhuuradviseurs adviseren graag welke apparatuur het meest geschikt is voor uw bijeenkomst.